Logo

Gezichtsbehandelingen

NeodermaBasic Neoderma

De behandeling duurt 60 minuten en er wordt gebruik gemaakt van producten van Neoderma. Deze producten worden aangepast op uw huidtype.

€ 50,00

Chinese kruidenpeeling

(Biopeeling – Bij probleemhuid en voor verjonging 100% natuurlijke peeling-behandeling) Biopeeling

Na jaren van wetenschappelijk onderzoek heeft Neoderma een revolutie ontketend in de dermatologie door de ontwikkeling van Neoderma Biopeeling.
Een professionele behandeling gebaseerd op louter en alleen algen, planten en kruidenextracten. Algen, Muntolie, Melisse and Calendula extracten werken samen om bloedcirculatie te verbeteren, de celvernieuwing te stimuleren en de huid te verjongen.
Deze intensieve behandeling wordt toegepast bij vette huid, acne, littekens, rosacea, grove poriën, pigmentvlekken en levervlekken. Voor verwijdering van dode huidcellen en verminderen van lijntjes en rimpels.
Deze peeling met tweevoudige werking helpt mechanisch, maar vooral biologisch met zichtbare resultaten vanaf de allereerste behandeling.

Deze behandeling kan het gehele jaar toegepast worden.

De behandeling duurt 60 minuten en er wordt gebruik gemaakt van producten van Neoderma.

€ 70,00

Biolifting behandelingBiolifting

De Neoderma Biolifting behandeling is een revolutionaire behandeling, speciaal ontwikkeld om het zuurstofgehalte in de huid te verhogen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
De Neoderma Biolifting is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon (Blue Blood), Aloe Vera en collageen. Blue Blood in een uniek systeem van zuurstoftransport dat diep in de huid doordringt om daar zuurstof aan het weefsel af te geven. Hierdoor wordt tevens de opname van andere actieve ingrediënten diep in de huid bevorderd.
Door de combinatie met Aloe Vera en collageen verjongt, verstevigt en hydrateert deze behandeling de huid.

De behandeling duurt 75 minuten en er wordt gebruik gemaakt van producten van Neoderma.

€ 67,50

Jeugdbehandeling

Deze behandeling bestaat uit:

De behandeling duurt 30 minuten.

€ 25,00

Als u eventueel nog andere wensen heeft zoals bijvoorbeeld wimpers, wenkbrauwen verven of bovenlip harsen, dan is dit uiteraard bij te boeken bij de behandeling.